Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Nyílt nap

2019. március 21. csütörtök

Nyilt_nap.JPG


Hirdetmény

2019. február 25. hétfõ

ltalnos_iskolai_beiratkozs_hirdetmny.jpg


Nyári bringás tábor

2019. február 27. szerda

A Felső-Tisza-vidéki túra útvonalának bemutatása

 

2019. augusztus 4 -10. között (7 nap/6 éjszaka)

 

Részletekért kattintson ide.


Nyári vándortáboraink

2019. március 22. péntek

VIZI VÁNDOR:

2019. július 5-11-ig 7/6 éjszaka, kenuzás Pakstól Bajáig. 20-30 fős létszámmal csak felsősöknek, elsődlegesen a 7., 8. osztályosoknak. 

 


Február elsején vitték haza diákjaink a 2018/2019. tanév első félévének értesítőjét.


Pályaorientáció alsó tagozaton

2019. március 22. péntek

A szülői értekezleteken meghirdetett szülői napra vártuk idén is a szülők jelentkezését, hogy bemutassák nekünk munkájukat, hogy mivel foglalkoznak. Idén a pénzügyi témahéthez kapcsolódóan a banki- és pénzügyi szférából kerestünk jelentkezőket.


Hetekkel a rendezvény előtt gondolkodtunk már, miként kéne megszervezni ezt a napot. A tavalyi évben a szülők táborából hívott előadókkal egy sikeresen pályaorientációs nap állt mögöttünk, idén se szerettünk volna elmaradni.


Sárkánytojás

2019. március 22. péntek

2019. február 22 – én pénteken a Veres1 Színház interaktív gyerekelőadásán jártunk, ahol a Sárkánytojás című mesét nézhettük meg a 3. osztályosokkal. 


„Itt a farsang áll a bál…”

2019. március 22. péntek

Ezt a farsangi dal mindenki számára jól ismert, hiszen a farsangi időszak izgalommal tölt el kicsiket és nagyokat egyaránt. Mulatságokat, bálokat, jelmezes felvonulásokat tartanak országszerte hazánkban is. De jól ismertek a világ különböző pontjain tartott karneválok is, lásd Velence.


Február 14-én csütörtökön a tanítási órákat követően indultunk iskolánk elől Kőszegre, ahol a minden igényt kielégítő Csikar Panzióban vertük fel csapatunk „hadiszállását”.