Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Rally autó az iskola parkolójában

2018. július 9. hétfõ

Szintén a pályaorientációs nappal kapcsolatban merült fel, hogy Fekete Dániel és párja, Gabi is szívesen bemutatnák különleges foglalkozásukat. Mivel az időpont nekik sem volt megfelelő, így június 7-én csütörtök délelőtt jöttek el hozzánk. 


Bemutató előadás

2018. július 9. hétfõ

A második osztályosok hagyományos tanév végi bemutató előadását idén június 1 – jén tartottuk. A műsorban az idei évünk mondókáiból, meséiből, dalaiból szemezgettünk és természetesen nyárváró versek, énekek hangzottak el.


Szülők az iskolában

2018. július 9. hétfõ

Kutyusok az osztályban


Osztályunk egyik szülőpárja, Reményi Ferenc és felesége Barbara, kutyatenyésztéssel foglalkozik. 


Hirdetmény

2018. június 25. hétfõ

Kedves Olvasó!


Új álláshírdetések jelentek meg!


Új hírek

2018. június 25. hétfõ

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg az Eredmények, Ökoiskolai hírek és Sport menüben.


Májusban történt

2018. június 25. hétfõ

Az utolsó tavaszi hónapunk is változatos eseményeket tartogatott számunkra.

Május második napján az iskola rendőrének előadásait hallgathatták meg felső tagozatos tanulóink az osztályfőnökök által meghatározott témakörökben.


Gyermeknap

2018. június 25. hétfõ

A 2018. május 25-i, pénteki Gyermeknapot hetekkel előbb induló lázas szervezés előzte meg. Felnőtt, gyerek, pedagógus, szülő egyként fontosnak érezte, hogy a hagyományos rendezvényeknek tere legyen.


Nyílt napon a rendőrségnél

2018. június 25. hétfõ

Az idén is megrendezésre kerülő Dunakeszi rendőrségi nyílt napon vettünk részt 2018. május 17 – én csütörtökön az 1. és 2. osztályosokkal.


Színházlátogatás

2018. június 25. hétfõ

Olyan szerencsések vagyunk, hogy közel 1 évnyi várakozás után május 5-én, szombaton este a Vígszínházban egy buszra való csomádi gyermek és felnőtt nézhette meg a méltán rendkívül népszerű Pál utcai fiúk című előadást.


Hirdetmény

2018. május 10. csütörtök

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg az Ökoiskolai hírekben, Sport és a Tanulámyi versenyek és eredmények menüben.