Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Áprilisi események az iskolában

2018. május 10. csütörtök

Március 29-től április 3-ig tartott a tavaszi szünetünk, amely jó alkalmat nyújtott tanulóinknak is a hosszúra nyúlt téli időszak utáni pihenésre.

 


Az iskolai parkoló használata

2018. május 10. csütörtök

Rendszeresen tapasztaljuk, de szülői bejelentések is megerősítették már, hogy iskolánk szilárd burkolattal ellátott területeit több esetben szabálytalanul, balesetveszély okozására alkalmas módon használták, használják partnereink.


Szeretettel hívunk és várunk mindenkit

2018. május 10. csütörtök

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a

KIHÍVÁS NAPI ASZTALITENISZ DÉLUTÁNRA!

GYERE TE IS, SPORTOLJ VELÜNK EZEN A NAPON!


A kompetenciamérésről

2018. május 10. csütörtök

A kompetenciamérés az általános iskolák esetében ez az egyetlen olyan mérés, amelynek segítségével szembenézhetünk az eredményeinkkel, össze tudjuk hasonlítani magunkat a hasonló iskolákkal.


2018. április 21-én szombaton, nevelőtestületünk egy igen tartalmas és változatos csapatépítő programon vett részt. Iskolánktól Vácra utaztunk a kies Duna partra, ahol sárkányhajóba szálltunk. 


Színházlátogatás

2018. május 10. csütörtök

Elérkeztünk bérletsorozat utolsó előadásához. 2018. április 13 – án a Verses1 Színház negyedik bérletes előadásán jártunk a második osztályosokkal.


Hirdetmény

2018. április 18. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg a Sport, a Tanulámyi versenyek és az álláshirdetések menüben.


Márciusi események iskolánkban

2018. április 18. szerda

A hosszúra nyúlt téli időszak után, a tavasz beköszöntével, előre tervezett programok és tanulmányi versenyek sora várta tanulóinkat, amelyeken tanulóink kiemelkedő eredményességgel vettek részt.


Idei víz napunkon a hagyományainkhoz híven ásványvizet hoztunk magunkkal inni. Kékbe öltöztünk, rádiós megemlékezést tartottunk az iskolarádiós lányok: Irzsák Kitti, Bobják Valéria, Szőke Bianka és Nagy Annabell második osztályos tanulónk segítségével. 


Pályaorientációs nap: Merre tovább?

2018. április 18. szerda

Közhely, de tudjuk minden gyermek más, egyedi és megismételhetetlen kincs szülei számára. Mindenkinek vannak különleges, rejtett értékei, képességei, amelyeket meg kell találnunk és ki kell használnunk, hogy később felnőttként megállhassa helyét a világban.