Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Pályaorientáció alsó tagozaton

2018. április 18. szerda

A szülői értekezleteken meghirdetett szülői napra vártuk a hozzátartozók jelentkezését, hogy bemutassák nekünk munkájukat, hogy mivel foglalkoznak. Sokan jelezték, hogy szívesen jönnének, néhányuk bátorsága időközben elszállt, őket jövőre szívesen várjuk majd.


Hirdetmény

2018. március 19. hétfõ

Kedves Olvasó!

 

Újra hírek jelentek meg a Sport és a Hitoktatás menüben.


Februári események iskolánkban

2018. március 19. hétfõ

A farsang havában, február 2-án az alsó tagozatos, február 9-én a felső tagozatos tanulóink számára került megrendezésre a hagyományos jelmezbál.


Színházlátogatás (2. osztály)

2018. március 19. hétfõ

2018. február 23 – án a Verses1 Színház harmadik bérletes előadásán jártunk a második osztályosokkal. A kiskakas gyémánt félkrajcárját nézhettük meg a gyerekekkel. 


Családi klubdélután az első osztályban

2018. március 19. hétfõ

Február 16-án pénteken délután társasjátékozni hívtuk a szülőket. Hideg, téli délutánokon nincs is jobb a közös játéknál :). Előkerültek a kedvenc családi társasok, és hamarosan ádáz csaták alakultak ki a különböző helyszíneken. 


Farsang az alsó tagozaton

2018. március 19. hétfõ

Február 2-án tartottuk a farsangi bálunkat, melyre ötletesebbnél ötletesebb jelmezeket öltöttek magukra az iskola alsó tagozatos tanulói. Ezúton is köszönjük a szülők munkáját.


Felsős farsang a történelem tükrében

2018. március 19. hétfõ

Farsangi hagyományaink, szokásaink több évszázadra nyúlnak vissza. Már az 1200-as évekből vannak feljegyzéseink farsangi mulatozásokról, ruhacserékről, álarcokról, állatbőrbe bújt emberekről.


Hirdetmény

2018. március 7. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új hirdetmény jelent meg a beiratkozással kapcsolatban.


Hirdetmény

2018. március 2. péntek

Kedves Olvasó!

 

Újra hirdetmények jelentek meg a beiratkozással kapcsolatban.


Januári események iskolánkban

2018. február 8. csütörtök

A téli szünet végeztével, január 3. napján kezdődött meg újra a tanítás intézményünkben.