Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Iskolánk két évvel ezelőtt Szabó Zoltánné (Kati néni) vezetésével nevezett az első ízben meghirdetett VIZI VÁNDORTÁBOROZTATÁSRA. 


Népek farsangja az alsó tagozaton

2019. március 22. péntek

2019. február 08 – án tartottuk iskolánkban az alsós farsangot a gyerekek nagy örömére. Nagy volt a várakozás, ki milyen jelmezt is öltsön, az idei témához kapcsolódóan, ami a Népek farsangja volt. Így aztán nagy utazásra indultunk közösen.


Hirdetmény

2019. március 1. péntek

Kedves Olvasó!

 

Új hír jelent meg a Beiratkozás menüben.


Téli sítábor

2018. december 7. péntek

Az Esztergály Mihály Általános Iskola 4 napos sí tábora.

Kőszeg - Mönichkirchen. Részletekért kattintson ide.


Új hír

2019. február 7. csütörtök

Kedves Olvasó!

 

Új hír jelent meg a Sport menüben.


A téli szünetet követően január 3-án folytatódott a tanév. Az új év második hetében érkezett havazás osztatlan örömöt váltott ki úgy kisebb, mint nagyobb tanulóinkból.


Magyar Kultúra Napja – kicsit másképp

2019. február 7. csütörtök

Csomád nem feledkezett el a Magyar Kultúra Napjának méltó megünnepléséről. Vasárnap délután a Művelődési Házban gyűltek össze Magyaros zenét és szót hallani az érdeklődők, ahol Buzogány Márta és a Fix-Stimm zenekar népzenélt és szavalt a hallgatóság örömére.


Tisztelt Szülők!

 

Alulírott Varga László, a csomádi Esztergály Mihály Általános Iskola intézményvezetője a következőkről értesítem Önöket:


Farsang

2019. január 24. csütörtök

FArsang.JPG


Hirdetmény

2019. január 16. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg a DiákönkormányzatunkSport és Tanulmányi versenyek  menüben.