Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Népek farsangja az alsó tagozaton

2019. március 22. péntek

2019. február 08 – án tartottuk iskolánkban az alsós farsangot a gyerekek nagy örömére. Nagy volt a várakozás, ki milyen jelmezt is öltsön, az idei témához kapcsolódóan, ami a Népek farsangja volt. Így aztán nagy utazásra indultunk közösen.


Hirdetmény

2019. március 1. péntek

Kedves Olvasó!

 

Új hír jelent meg a Beiratkozás menüben.


Téli sítábor

2018. december 7. péntek

Az Esztergály Mihály Általános Iskola 4 napos sí tábora.

Kőszeg - Mönichkirchen. Részletekért kattintson ide.


Új hír

2019. február 7. csütörtök

Kedves Olvasó!

 

Új hír jelent meg a Sport menüben.


A téli szünetet követően január 3-án folytatódott a tanév. Az új év második hetében érkezett havazás osztatlan örömöt váltott ki úgy kisebb, mint nagyobb tanulóinkból.


Magyar Kultúra Napja – kicsit másképp

2019. február 7. csütörtök

Csomád nem feledkezett el a Magyar Kultúra Napjának méltó megünnepléséről. Vasárnap délután a Művelődési Házban gyűltek össze Magyaros zenét és szót hallani az érdeklődők, ahol Buzogány Márta és a Fix-Stimm zenekar népzenélt és szavalt a hallgatóság örömére.


Tisztelt Szülők!

 

Alulírott Varga László, a csomádi Esztergály Mihály Általános Iskola intézményvezetője a következőkről értesítem Önöket:


Farsang

2019. január 24. csütörtök

FArsang.JPG


Hirdetmény

2019. január 16. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg a DiákönkormányzatunkSport és Tanulmányi versenyek  menüben.


December elsején csönd honolt iskolánk épületében, a folyosókat és a tantermeket nem verte föl a gyerekek hangja, mert ezen a „munkás” szombati napon nevelőtestületünk csapatépítő kiránduláson vett részt Szentendrén. 


2018. december 23-án, advent 4. vasárnapjának délutánján gyülekeztek a művelődési házba a Falukarácsony rendezvényére az előadók és a vendégek. Örömmel tettünk eleget a felkérésnek, meghívásnak, amelyet korábban kaptunk.


Iskolánkban hagyomány, hogy az év utolsó napja a közelgő bensőséges ünnep fényében telik. Az osztályok izgatottan készülnek erre a napra, hiszen már hetek óta törik a fejüket, hogy mivel kedveskedjenek az általuk kihúzott társuknak.


Bábelőadás iskolánkban

2019. január 16. szerda

December 18- án, kedden délután bábelőadást tartottak az alsó tagozatos kisdiákjaink számára, a Palánta Misszió tagjai iskolánkban.


Hány éves a Mikulás?

2019. január 16. szerda

Történelmi kitekintés: Hány éves is valójában a Mikulás? Mi a történelmi háttere ennek a decemberi ünnepnek?