Mai névnap

Időjárás

Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük az Esztergály Mihály Általános Iskola honlapján. Örülünk érdeklődésének, és annak a lehetőségnek, amellyel ezen a módon is bemutathatjuk intézményünk múltját, jelenét, az itt folyó nevelő-oktató tevékenységet, az iskola hétköznapi és ünnepi pillanatait. Kellemes időtöltést kívánunk és reméljük, hogy megtalálja iskolánkról mindazt az információt, amelyért honlapunkat felkereste.

Hírek, aktuális események

Tisztelt Szülők!

 

Alulírott Varga László, a csomádi Esztergály Mihály Általános Iskola intézményvezetője a következőkről értesítem Önöket:


Farsang

2019. január 24. csütörtök

FArsang.JPG


Hirdetmény

2019. január 16. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új hírek jelentek meg a DiákönkormányzatunkSport és Tanulmányi versenyek  menüben.


December elsején csönd honolt iskolánk épületében, a folyosókat és a tantermeket nem verte föl a gyerekek hangja, mert ezen a „munkás” szombati napon nevelőtestületünk csapatépítő kiránduláson vett részt Szentendrén. 


2018. december 23-án, advent 4. vasárnapjának délutánján gyülekeztek a művelődési házba a Falukarácsony rendezvényére az előadók és a vendégek. Örömmel tettünk eleget a felkérésnek, meghívásnak, amelyet korábban kaptunk.


Iskolánkban hagyomány, hogy az év utolsó napja a közelgő bensőséges ünnep fényében telik. Az osztályok izgatottan készülnek erre a napra, hiszen már hetek óta törik a fejüket, hogy mivel kedveskedjenek az általuk kihúzott társuknak.


Bábelőadás iskolánkban

2019. január 16. szerda

December 18- án, kedden délután bábelőadást tartottak az alsó tagozatos kisdiákjaink számára, a Palánta Misszió tagjai iskolánkban.


Hány éves a Mikulás?

2019. január 16. szerda

Történelmi kitekintés: Hány éves is valójában a Mikulás? Mi a történelmi háttere ennek a decemberi ünnepnek?


Idősek napja

2019. január 16. szerda

Mint minden évnek, a 2018-as évnek is megvoltak a maga saját csodái. Korunkat ne a naptár számlálja, hanem a lelkünk mutassa meg mennyinek érezzük magunkat. Idősek napja alkalmából az iskola 2. osztályos tanulói tisztelettel köszönthették a község nyugdíjasait. 


Intézményvezetői pályázat

2018. december 7. péntek

A linkekre kattintva letölthető a teljes intézményvezetői pályázati anyag a bővebben link után.


Szent András havának iskolai eseményei

2018. december 7. péntek

Az őszi szünetet követően a honlapunkon keresztül elérhetővé tettük tanulóink szülei számára a KRÉTA elektronikus napló elérését. Ezzel az új szolgáltatásunkkal gyermekük iskolai tevékenységével kapcsolatosan naprakész információhoz juthatnak a szülők.