Mai névnap

Időjárás

Hírarchívum

Vígan karcoltuk a jeget!

2018. február 8. csütörtök

Január harmadik szombatjának délelőttjén iskolánk ötödikes osztálya Fótra utazott, hogy a város központjában felállított műjégpályán közösen sportoljunk egy jót. 


Osztálybuli

2018. február 8. csütörtök

Az idei tanév első félévében két alkalommal ünnepeltük osztályszinten azokat a tanulókat, akik ősszel illetve télen tartják születés- és/vagy névnapjukat.


Értesítés

2018. január 30. kedd

Tisztelt Szülők!

 

Alulírott Kelemen Ildikó, a csomádi Esztergály Mihály Általános Iskola intézményvezetője értesítem Önöket a következőkről:


Decemberben történt az iskolában…

2018. január 12. péntek

 

Iskolánkban a tél első hónapja, főleg az adventi és a karácsonyi készülődés jegyében telt el.

 

 

 


December 20-án látogatást tettünk a megújult Csodák Palotájában, ahol 5000 m2-en, két szinten, több, mint 250 interaktív játékkal várják a látogatókat.


Az Irtvány utca átadása

2018. január 12. péntek

2017. december 8-án került sor az Irtvány utca átadása alkalmából megrendezett ünnepségre, amelyen a 2. osztályos tanulók képviselték az iskolát.


A Mikulás – délután megnyitójaként a 3. osztályosok rénszarvastáncát nézhettük meg a gyerekekkel.

 


Varázsolj mosolyt egy társad arcára!

2018. január 12. péntek

A PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös szervezésében idén karácsonykor is nagyszabású jótékonysági akció került lebonyolításra a magyarországi általános iskolákban az EMMI és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával.


Télköszöntő Mikulás kalandtúra

2018. január 12. péntek

2017.december 2. szombat

 

Reggel verőfényes, hűvös időben gyülekeztünk az iskola előtt. Az osztályunk SZMK-s anyukáinak köszönhetően induláskor minden gyerek kapott egy-egy csoki Mikulást.


Karácsonyi üdvözlet

2017. december 24. vasárnap

Karcsonyi_dvzlet_2017.jpg