Mai névnap

Időjárás

Hírek, események

LEGO kiállítás

2019. április 18. csütörtök

A második osztály tanulói, a nagyközönség számára igényes tartalommal bíró kiállításon vettek részt március 6-án. A LEGO kiállítás a Természettudományi Múzeumban tekinthető meg.


Játékdélután

2019. április 18. csütörtök

Mára már hagyománnyá vált, hogy minden tanévben megrendezünk legalább egy játékdélutánt a második osztályos gyerekekkel és szüleikkel. A program nem kötelező, ennek ellenére mindig nagy az érdeklődés iránta. 


Faültetés 1. osztály

2019. április 18. csütörtök

Az iskolai hagyományunkhoz híven az új elsősök is elültették az osztályuk fáját.

Az udvaron kapott helyet, ahol majd számítunk lombjának árnyékára. Addig is míg nődögél, szeretettel és várakozással locsoljuk, és bízunk benne hogy megered.


Ünnepi megemlékezés 1848. március 15

2019. április 18. csütörtök

2019. március 14-én a sokak által kedvelt évszak nem mutatta még legszebb arcát, de ennek ellenére mégis szép napra ébredtünk.


Új tartalmak

2019. március 27. szerda

Kedves Olvasó!

 

Új dokumentumok és tájékoztatók kerültek feltöltésre a Beiratkozás és a Dokumentumok menüben, valamint új videó került fel a Videógalériába.


KAFFEE projekt

2019. március 27. szerda

Elektronikus ügyintézés felhasználói segédlet és projekt tájékoztató.

 

KAFEE projekt tájékoztató

e-Ügyintézés tájékoztató

 


Nyári vándortáboraink

2019. március 22. péntek

VIZI VÁNDOR:

2019. július 5-11-ig 7/6 éjszaka, kenuzás Pakstól Bajáig. 20-30 fős létszámmal csak felsősöknek, elsődlegesen a 7., 8. osztályosoknak. 

 


Február elsején vitték haza diákjaink a 2018/2019. tanév első félévének értesítőjét.


Pályaorientáció alsó tagozaton

2019. március 22. péntek

A szülői értekezleteken meghirdetett szülői napra vártuk idén is a szülők jelentkezését, hogy bemutassák nekünk munkájukat, hogy mivel foglalkoznak. Idén a pénzügyi témahéthez kapcsolódóan a banki- és pénzügyi szférából kerestünk jelentkezőket.


Hetekkel a rendezvény előtt gondolkodtunk már, miként kéne megszervezni ezt a napot. A tavalyi évben a szülők táborából hívott előadókkal egy sikeresen pályaorientációs nap állt mögöttünk, idén se szerettünk volna elmaradni.