Mai névnap

Időjárás

Kirándulás 1 – 4. osztály

2018. november 10. szombat

Az 1-4. osztályosokkal 2018. október 12-én a Csodák Palotájába, Budapestre kirándultunk. Az osztályok nagy örömmel indultak útnak, mindenki várta már milyen lesz a kirándulás, hiszen beköszöntött az ősz, de szerencsénkre kellemes, napos, meleg időt ígértek, október ide–oda,s így is lett.

A CSOPA -ba érkezve megtízóraiztunk, majd osztályonként részt vettünk egy izgalmas kiránduláson a tudomány világában, amit a gyerekek nagyon élveztek, hiszen e napon belecseppentünk a III. Tudományos Mozaik pályaorientációs fesztivál érdekességeibe. A CSOPA interaktív eszközei mellett a kiállító szakmai partnerek bemutatkozóit is megfigyelhettük, kipróbálva sok – sok érdekességet. Megtudhattuk, milyen a fakírágyon masszíroztatni, kosárlabdát irányítani levegővel, számtalan kvíz feladat, kreatív feladat és élő társasjáték mellett sok - sok apró elhozható ajándék is várta a gyerekeket.

Nagy élmény volt a jó kis októberi napsütéses időben, hogy ezután az Óbudai szigeten lévő játszótéren lazíthattunk, csúszdázhattunk kedvünkre.

Miután mindenki jóízűen elfogyasztotta ebédjét, hazaindultunk.

Felejthetetlen nap volt minden osztály számára, hiszen mindenki jól szórakozott, a hazafelé úton is elszórakoztathatta magát az ajándékba kapott ügyességi játékkal.

 

Szebeni Zsuzsa

alsós szakmai munkaközösség – vezető