Mai névnap

Időjárás

Pályaorientáció alsó tagozaton

2019. március 22. péntek

A szülői értekezleteken meghirdetett szülői napra vártuk idén is a szülők jelentkezését, hogy bemutassák nekünk munkájukat, hogy mivel foglalkoznak. Idén a pénzügyi témahéthez kapcsolódóan a banki- és pénzügyi szférából kerestünk jelentkezőket.

E napon az első és második osztályban Urbánné Marosi Kinga, a harmadik és negyedik osztályban Vargáné Vermes Petra a banki háttér információkat osztotta meg a kicsikkel. Debreczeni Zoltán a 3. – és 4. osztályban a pénzügyi oldalt mutatta be a gyerekeknek egy könyvelő szemével, melyhez felesége Debreczeniné Pataky Melinda, aki szintén könyvelőként dolgozik nyújtott segítséget.

Az elhangzottakhoz kapcsolódóan, a megtakarítás jegyében mindenki elkészíthetett egy perselyt magának, a gyerekek nagy örömére. Pénzügyi meséket is néztünk. Majd következhetett a témához kapcsolódóan a társasjátékozás, előkerült itt a Monopoly, a Gazdálkodj okosan!, a Hotel, a Zsebre megy és ezek ”kistestvérei”, melyért köszönet a harmadikos tanulóknak, akik behozták játékaikat.

 

 

Nagyon jól sikerült napot tudhatunk idén is magunk mögött.

 

Köszönet Urbánné Marosi Kingának, Debreczeniné Pataky Melindának, Debreczeni Zoltánnak és Vargáné Vermes Petrának a színvonalas és tartalmas programért. Stászné Fülöp Zsuzsannának pedig a kézműves programunk támogatásáért.

 

Jövőre is visszavárjuk őket, nagy - nagy szeretettel!

 

Szebeni Zsuzsa alsós munkaközösség – vezető