Mai névnap

Időjárás

Az országos döntőbe jutott iskolai labdarúgó válogatottunk!

2018. június 25. hétfő

Márciusban sikerült veretlenül megnyernünk a kisiskolák váci körzetének regionális bajnokságát, így kvalifikáltuk magunkat a Pest megyei döntőre, melyet Gödön rendeztek meg 2018. május 9-én. 

 Itt a megye négy körzetének bajnokcsapatai küzdöttek meg egymással, hogy eldöntsék: ki közülük a legjobb, ki vesz részt Pest megye bajnokaként az országos döntőben? A négy résztvevő csapat körmérkőzéses rendszerben mérte össze tudását. Iskolai csapatunk az alábbi eredményeket érte el:

  • Csomád – Szentmártonkáta: 1:1
  • Csomád – Szigetbecse: 1:0
  • Csomád – Újlengyel: 2:1.

Kellemes májusi időben, szuper műfüves pályákon, jól szervezett tornán sikerült megszereznünk az első helyet! Pest megyei bajnokcsapatunk tagjai voltak: Borbély Zoltán, Dudás Martin, Ilyés Gergő, Kósa Marcell, Laczkovics Barnabás és Máté Gergő. Ellenfeleink és a versenyszervezők is gratuláltak iskolai csapatunk teljesítményéhez, egyben kértek minket, hogy eredményesen képviseljük őket is az országos döntőben!

 

Az ország legjobb csapatai közötti versenyben „négyes küldetésnek” kell megfeleljünk: iskolánkat, Csomádot, a váci körzetet és Pest megyét kell minél eredményesebben képviseljük. Készen állunk eme nemes kihívás elé!

 

Külön köszönetet szeretnénk mondani Laczkovics apukának, hogy a csapat utaztatásában segítségünkre sietett!

 

Hajrá Esztergály! Hajrá Csomád!

 

Tudósított: Varga László testnevelő tanár